PAMELA    

Imao sam dvanaest godina. Zapravo, dvanaest i po. Skoro trinaest. Čudne godine. Previše novih stvari. Bilo je nekih koje su prijale, nekih koje nisu, ali najviše su me uzbuđivale i u isto vreme plašile one stvari o kojima sam samo slušao ili za njihovo postojanje saznavao putem televizije. Dakle, ono što nisam iskusio, niti video. U tu kategoriju spadala su, recimo, ubistva, život posle smrti, seks, masturbiranje, itd. I o njima sam mnogo razmišljao.

Neki, nazovi zdrav razum mi je govorio da je smrt najstrašniji događaj na svetu. Kada otkad znaš za sebe slušaš o strahotama pakla u koji ćeš otići čak i ako pomisliš na nešto loše, znaš da je smrt vrlo verovatno put do tog užasnog mesta punog škrgutavih zuba. To za zube mi je majka uvek govorila kada sam je pitao kako je tamo, u paklu.

Međutim, uprkos tom hrišćanskom vaspitanju, ponekad mi se javljala misao da ništa od toga zapravo ne postoji. Dešavalo se da razmišljam o tome kako je sve velika prevara. Kako ne postoje nikakvi svetovi osim ovog našeg. To nije čudno, mnogi bi rekli. Dete počinje da preispituje ono što čuje, da kritički donosi zaključke.

Ali zanimljivo je to da sam često pomišljao kako ni smrt ne postoji. U stvari, ne bukvalno. Više kao da ja ne mogu umreti. Nikad nisam video smrt nekog ljudskog bića, pa mi je bilo nekako previše bajkovito da čovek može da tek tako nestane sa lica zemlje.

Ta pomisao o nepostojanju naizgled postojećih događanja se širila. Um mi je sve češće govorio da je i seks, kao i sve vezano za to, takođe velika prevara. Imalo je smisla to da se putem polnog odnosa između muškarca i žene začinje dete, ali sva priča oko prekomernog uživanja mi je bila nerealna. Osećao sam često privlačnost i uzbuđenje kad bih video neku zgodnu devojku, ali i dalje je sve u vezi sa seksom za mene bio neki udaljeni svet. Takva razmišljanja su, naravno, proizlazila iz toga što nikada nisam iskusio nikakve seksualne aktivnosti. Drugari su često pričali o samozadovoljavanju. Znao sam o čemu se radi, otprilike, ali mi nije bilo baš potpuno jasno.

A onda je došao dan kada sam prvi put gledao porno film. Posle škole sam svratio kod nekog drugara na partiju fudbala na Sony-ju. Kada smo završili, pitao me je jesam li nekad gledao pornić. „Ne”, odgovorio sam. „Sad ćeš da vidiš”, rekao je. Onda je uključio taj video, i meni je to bilo odvratno, razume se. Približeni snimci penetriranja i veoma neugledni oblici delova vagine su kod mene prouzrokovali gađenje. Ceo taj dan sam razmišljao o snimku koji sam gledao.

Narednih dana sam u kupatilo često sa sobom nosio razne magazine sa privlačnim devojkama i ženama, kako bih krišom proučavao njihova tela. Tokom tih aktivnosti, moje telo je obično reagovalo uzbuđenjem, a penis bio u erekciji. Sviđala su mi se ženska tela, ali samo ukoliko se polni organ ne bi video. Pomisao na vaginu bi me i dalje zgražavala.

Provodio sam nedelje razmišljajući o seksualnosti i svom telu.

Jednog već uobičajenog popodneva, dok sam na WC šolji razgledao neku TV-reviju ispunjenu fotografijama na kojima je pozirala prsata Pamela Anderson, kroz čitavo telo je počela da struji ogromna napaljenost, a penis mi je bio čvrst kao metalni stub. Odjednom, osetio sam nagon da rukom obuhvatim penis i trljam pokretima gore-dole. Telo je počelo da se sve više razdražuje, svaki delić je bio napet, i onda je iz uda, uz najintenzivnije zadovoljstvo koje do tada nisam mogao ni zamisliti, počela da izlazi beličasta tečnost. Znao sam da je to sperma. Osećaj užitka je bio nemerljiv, ali isto tako bilo je ekstremno neobično videti da odozdo izlazi nešto što nije mokraća. Sav izbezumljen, brzo opravši ruke, izašao sam iz kupatila i otišao u sobu. Nekoliko minuta potom, čuo sam očev glas koji mi se uz smeh obraćao: „’Ej, Marko, pozdravila te Pamela Anderson!” TV-revija je ostala u kupatilu, otvorena, na strani sa koje se Pamela zavodljivo šepurila. Isprva sam bio prestravljen i postiđen, ali trenutak kasnije i ja sam počeo da se smejem.

 

Mladen Mihailović

Izvor fotografija: pinterest.com

 

(Priča „Pamela“ posebno je izdvojena na konkursu „Priče o telu“).

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.