Sutra je novi dan

Sutra je novi dan, i Sunce ce izaći, to je ono što zasigurno znamo. Sutra je novi dan, i loše od danas će proći, ili nam pasti jos teže kada se probudimo. Ali, možda prekosutra neće.

Sutra je novi dan, a možda nam baš on donese nešto lepo. Sutra je novi dan, i sasvim sigurno će doneti nešto novo. Novi osmeh, novi pogled, novu misao. Nešto od toga, makar sitnica, će nam sigurno prijati.

Sutra je novi dan i verovatno neće biti „pun prilika“, kako oni kojima je to posao kažu, ali jedna mala, dotad skrivena prilika, moguće izviri i promeni nam život, sasvim. Ko zna? Sutra je novi dan i nova prilika da se družimo sa voljenim ljudima, da im ulepšamo popodne, jutro, veče, a time i oni naše. Da se setimo koliko smo zahvalni sto ih imamo.

Sutra je novi dan, i nova prilika da radimo na sebi – šta god to za koga podrazumevalo, ali ono što ce nas učiniti da se osećamo bolje. Hvala Bogu, danas je toliko toga.

Sutra je dan, i možda ce doneti rastanke, suze, tugu, ali i upoznavanja, osmehe i sreću. Pa i ako bude nešto od prvih stvari, uvek nam ostaje i prekosutra. A to nije malo.

Autorka: Gordana Bajović

Izvor fotografija: flickr.com

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.