Dragi, ti si žigolo

Dragi, ti si žigolo.

Komad mesa među zubima. Zgužvana postelja nekog usputnog motela. Iznajmljeni sako i bijela košulja. Ime bez predznaka i prisvojnog pridjeva koje na prijemu govorim ljudima kada te predstavljam. Ti si glumac sa par naučenih trikova ako neko nas upita gdje i kada je počela naša priča. Par uredno složenih novčanica kraj tvoga uzglavlja i jutro bez doručka. Crvenom bojom podvučeni broj u adresaru i jednom u mjesecu vikend slobodan. Zgodan i namirisan, suzdržano šarmantan i uvijek skrivenog pogleda pred mojim očima. Par poljubaca mimo protokola. I ono čega se sjetim samo kada sam usamljena.

Ti si požuda kao u pjesmama Chrisa Isaaka. Ono što ne mogu imati u paketu sa emocijama. Zato sam se u tebe kao u filmu zaljubila. Ti si ono hladnokrvno muško koje je naviklo da se jednako daje svim ženama a ja nikada nisam igračke sa drugima dijelila. Zaboravila sam da sam ti ruku pružila i rekla „bez emocija“. Ti si nemoguća ljubav. Satkan od ponosa i predrasuda. Ljubavna priča bez kraja kao u filmovima. Ono što na kraju postane mrlja među uspomenama i slatko sjećanje koje zaboli svakoga puta.

Dragi, ti si žigolo kojem sam par dana ljubavi preplatila u emocijama.

Žigolo kojeg nisam u adresaru ni po preporuci pronašla.

Već si ona ljubav koja mi nije trebala zato te sada žigolom nazivam i ono što si mi podvalio kao nježnost drugim imenom nazivam.

Autorka: Luna H.

Fotografija: tumblr.com

dragi-ti-si-zigolo-blacksheep.rs

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.