Raspareni par

U sredu, 17. 12. 2014. u 20h, u kulturnom centru „Čukarica“, u okviru programa „Scena Plus“ imaćete priliku da se još jednom slatko nasmejete uz komediju „Raspareni par“.

 

Predstava „Raspareni par“ je delo produkcijske kuće „Kroz Prozor Fabrika“ i teatra „Le Studio“. 

„Raspareni par“ se obraća svima nama: aljkavima, urednima, švorc, situiranima, uparenima i rasparenima i poziva nas da se zajedno smejemo svakodnevnici.

raspareni-par

Ove srede na sceni KC „Ćukarica“ čekaju vas Srećko i Raša, razvedeni samci koji sticajem okolnosti odlučuju da žive zajedno i postanu par kakav nikad nisu želeli da budu. Njihova različita priroda i način života dovode ih do sukoba u kojima postaju poput bračnih partnera, što publiku navodi na smeh do suza!  U ovoj predstavi kroz komiku karaktera i intrige, uz likove Srećka i Raše i njihove prijateljice, zgodne, ali ostavljene Suzi i Nensi, nasmejaćete se svakodnevnim različitostima i nesporazumima, ali i podsetiti se šta zaista znači prijateljstvo.
„Scena Plus“ je zamišljena kao pozorišni program koji kreiraju mladi pozorišni profesionalci, svežeg i zahtevnog pristupa teatru, nastala iz potrebe da se pozorište obrati široj publici i pokuša da ponovo postane deo svakodnevnice sve više ljudi, a pre svega mladih. Saradnja između teatra Le Studio i KC „Čukarica“ je nastala upravo iz želje za širenjem pozorišne kulture i privlačenjem nove publike u pozorište. Za više informacija i rezervacije obratite se teatru „Le Studio“ ili kulturnom centru „Čukarica“

raspareni-par1

Nema komentara

Ostavi komentar