Prvi showcase festival u Beogradu

Treći Indirekt Festival u Beogradu održava se od 5. do 8. oktobra ove godine na više lokacija u gradu kao međunarodni muzički Showcase festival.
Na ovom, ujedno i prvom showcase festivalu u Beogradu će se, pored muzičkog programa koji je u prvom planu, program sastojati i iz predavanja eminentnih stručnjaka iz muzičke industrije, koja su namenjena edukaciji regionalnih muzičara ali i svih ostalih koji učestvuju u procesu stvaranja, proizvodnje, distribucije ili organizacije muzičkih dogadjaja.
main-pic2
“Ove godine, pre svega, želimo da na Indirektu pružimo priliku muzičarima. Imaće mogućnost da se predstave ljudima iz muzičkog biznisa našeg reagiona, ali i iz cele Evrope. Pored plana da srpskoj publici i organizatorima događaja predstavimo evropske muzičare od kojih se dosta očekuje u narednom periodu, naša ideja je i da Evropi približimo srpsku nezavisnu scenu”, kaze Dejan Bošković, glavni organizator Indirekta u Beogradu.
U okviru programa će učestvovati muzičari i predavači iz čak 12  evropskih zemalja, što je dokaz da Indirekt diše internacionalno.
U skladu sa tim, festival će se odvijati na nekoliko lokacija u gradu,  sa samostalnim programom za svaku od lokacija – „Dorćol Platz”, „Rex” “KC Grad” i „Majstor za pivo” a u skladu sa senzibilitetom svakog od ovih mesta.
21192967_1236322483138838_2682254019577052608_n

 

Na panelu „Književni blogovi”, u okviru Indirekt Music & Art Festivala, a u organizaciji izdavačke kuće Ammonite, predstaviće se fantastične blogerke i talentovane žene koje su uključene u stvaranje mnogih projekata, zaslužne za promenu celokupne književne slike u regionu.

Učesnici:

– Tijana Banović, ugledni web-časopis „Crna ovca” (Srbija);
– Alis Marić, najčitajniji blog u regionu „Čitaj knjigu” (Hrvatska);
– Ingrid Divković, regionalna blog senzacija i autorka hit knjige „J**e li vas ego” (Hrvatska);
– Tanja Đorđević, iz sjajnog projekta i festivala „ČitamЧиташ” (Srbija);
– Goran Stojičić, moderator.

Ovaj panel će se održati u subotu, 7. oktobra 2017. godine, u 12 časova. Nakon panela predviđeno je upoznavanje i razgovor sa učesnicama. Spremite se i za poklone!

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.