NE UMEM JA TEBE NIKOME DA ISPRIČAM: TWIN FLAMES

Jesi li ikada čuo za izraz „blizanačke duše“ (engl. twin flames)?

Kada se blizanačke duše sretnu, dođe do sudara galaksija. Udar bude tako jak i snažan, da odbaci plamenove na dvije suprotne strane. Nekako mi riječ plamen (engl. flame) bolje opisuje stvarno stanje stvari, nego riječ duša. Jer „twin flames“ nisu dvije različite duše, to su samo muška i ženska strana, plamen muškog i plamen ženskog roda jedne te iste duše.

Kada dođe do sudara, obično ni jedna ni druga strana ne znaju šta se zapravo dogodilo. Možda je ženska strana malo svjesnija, ali ni ona ne može u potpunosti znati šta ju je snašlo. Jer takve veze se i ne događaju na nivou uma, one se manifestuju na nivou duše.

To nije nešto što se zna, to je nešto što se osjeća ili ne osjeća. Možete osjetiti ogromnu privlačnost, gotovo magnetsku, i neobjašnjivu potrebu za prisustvom te druge osobe, a neće vam biti jasno zbog čega. Jer ta privlačnost nije na pukom fizičkom nivou. Oči duše vide i dalje i dublje i povezanost je mnogo jača i intenzivnija.

To su veze koje ne funkcionišu na trodimenzionalnom nivou, kao većina veza i odnosa kojima smo okruženi i koje su sve mahom ljudska tvorevina. To su veze koje se odvijaju na petodimenzionalnom, božanskom, anđeoskom, magijskom nivou, i nisu tako česte. I ne znaju svi da se sa njima nose.

I nepisano pravilo je da poslije žestokog sudara slijedi povlačenje, manje-više bolno. Jer nemoguće je podnijeti jačinu tih emocija i učiniti da jedna takva božanska veza opstane na isključivo ljudskom nivou. Obično je bolnije za ženski plamen, jer ženski plamen je otvoreniji za takva iskustva, i s tim da od muškog plamena zahtijeva emotivnu reakciju, često se naziva i „the chaser“ (engl. onaj koji lovi). Muški plamen se teže prepušta i (jer nema pojma šta ga je snašlo) nastoji da zadrži kontrolu, ali to je prosto nemoguće u takvoj situaciji, te bježi (zato se često i naziva „the runner“). Ili do razilaženja dođe jer duše imaju neke svoje zadatke i prepreke koje moraju da savladaju samostalno prije ponovnog susreta. A taj prvi susret im bude samo katalizator spiritualnog buđenja.

Blizanačke duše nisu stvorene da žive po propisima, normama, niti da se prilagođavaju ičemu što je čovjek stvorio. One su stvorene da testiraju, ispituju i ruše sve ustaljene principe ponašanja i da stvaraju nove, bolje i zdravije obrasce veza i odnosa. One su tu da razore sve ono što nije dobro, da vas raspore i odagnaju svu zastarjelu energiju i sve ono što vam više ne služi na korist, kako bi se napravilo mjesta za novu, svježiju i bolju energiju koja će vas podstaći na kreativno stvaranje i izražavanje, i duhovnu transformaciju.

Tvoja blizanačka duša je tu da te iskušava, da te tjera da izađeš iz sebe i da se suočiš sa svojim najvećim strahovima, da rasteš i širiš se, i budeš bolja osoba. Pomaže ti da izgradiš integritet, da budeš saosjećajniji, i budi u tebi ljubav kakvu nikada do tad nisi osjetio – bezuslovnu ljubav, oslobođenu od ega, oslobođenu od svega; ljubav u najčistijem njenom obliku.

To nisu veze, to su partnerstva koja se sklapaju i traju do kraja života.

Zvuči poznato?

Autorka: Tanja Spasojević Simeunović

Fotografija: pinterest.com

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.