KURS KREATIVNOG NOVINARSTVA

Ako želite da se vaš glas daleko čuje, da sa drugima podelite svoje stavove, iskustva, ali i približite im neobična iskustva i živote na pitak i zanimljiv način, dođite na naš kurs kreativnog novinarstva.

Tokom tri meseca kroz 12 časova, dinamičnih i praktičnih, urbanih i drugačijih, svežih i autentičnih, savladaćate veštine savremenog novinarstva, unaprediti svoj stil pisanja i izveštavanja, i upoznati se sa svetom medija onakvim kakvim on danas zaista jeste.

Ukoliko vas intrigiraju ljudske sudbine, vaša društvena svest je visoko razvijena i pisanje posmatrate kao praktičan talenat, kojim želite da menjate planetu ili pak samo dotknete nečije duše, pridružite nam se na kratkom, ali intezivnom kursu koji će vas osposobiti za brz i čudnovat svet novinarstva.

kurs-blacksheep-rs

Rok za prijavu na radionicu je do 3. novembra 2016.  Broj polaznika je ograničen, tako da vas pozivamo da nas što pre kontaktirate na mail: kursnovinarstva.ovca@gmail.com  i prijavite se za kurs.

Kurs kreativnog novinarstva će voditi Stefana Pavlović. Novinarstvom se aktivno bavi već gotovo 7 godina. Oprobala se kako u dnevnoj štampi, nedeljnicima i mesečnicima, tako i na poznatim i uticajnim web portalima. Prve korake u svetu novinarstva napravila je u listu „Sportski žurnal“, a rad je nastavila u nekoliko štampanih, sportskih publikacija, te kao novinar, saradnik i zamenik urednika na portalima poput Wannabe magazina, Pressonline, Dnevno, Lepota i Zdravlje… Kako su socijalne mreže i advertajzing produžena ruka novinarstva, probila se i u tom svetu, pa je izvesno vreme plivala u vodama kopirajtinga. Prepoznatljiva je po blogovima koji su ostavili traga na nebu Internet zajednice, a akcenat u istraživačkom novinarstvu stavila je na teme iz istorije Srbije i Beograda, te na različite društvene fenomene, ali i romanse i snažne ljubavi nekih od najvećih umetnika 20. veka.

Fotografija: lifebyesmee.nl

1 Komentar