Grupa Spunk je snimila spot za pesmu „Pustinja“

 

Sremskomitrovački hc/punk bend Spunk, snimio je spot za numeru „Pustinja“. To je ujedno i prvi singl benda, koji najavljuje album koji će izaći početkom naredne godine.

Spot za pesmu Pustinja je snimljen početkom oktobra u Sremskoj Mitrovici, na lokalcijama: knjižara Buk Bar i mala plaža. U spotu su korišćeni delovi iz predstave „Raskol“ koja je rađena po motivima romana „Zločin i Kazna“.

Bend Spunk je nastao 2009. godine. Učestvovali su na svim važnijim festivalima u Sremskoj Mitovici i okolini, i održali su mnogobrojne klupske svirke, što samostalne, što kao predgrupa bendovima Mortal Kombat, LUR, Blankfile… 2013. počinju rad na albumu prvencu, 13 pesama je spremno, a za prvi singl je odabrana upravo pesma „Pustinja“.

 

Razgovarali smo sa frontmenom grupe Spunk, Dimitrijem Beljanskim, koji je rekao sledeće: „Svirka je prošla odlično, iako smo svirali napolju, po hladnoći. Publika je odlično reagovala, pre svega bili su iznenađeni, i oduševljeni. Promocija je bila na u lokalu u kom smo i snimali spot, te je atmosfera bila prijatna i opuštena… Inače, sam tekst pesme se iznenađujuće lepo uklopio u radnju predstave, tako da se gotovo svaki stih može lepo povezati sa motivima iz predstave… samoća, ludilo, gubitak snage, ludilo, pomisao na sibirsku tundru (pustinju), greh…“

 

Spot za pesmu pustinja možete naći na: PUSTINJA

 

Fotografija: Petar Novaković

Video: youtube.com

 

Nema komentara

Ostavi komentar