Četvrtak sa Dunjom: Moderne blogerke

Od svih šetnji, meni se najviše sviđa put od škole do kuće, jer tad uvek ima štošta da se vidi. Taj put može da traje i kratko, a može i baš da se oduži do neverovatnosti, sve zavisi kako sam raspoložena. Meni mama nikad ne veruje da ja mogu da idem kući baš tako sporo, al’ kad god ima nešto novo da se vidi, ja moram da zastanem.

Jednom sam videla kako se neke devojke slikaju na ulici, tako što prvo jedna stane i namešta se na razne načine, a druga je slika, pa se posle obrnu i opet rade isto to. Posle su mi rekli kod kuće da su to sigurno bile neke moderne blogerke, tako se to kaže, i da su to devojke koje se naročito mnogo bave svojim oblačenjem, a vole i da se slikaju pa da te slike stavljaju na te njihove blogove, na kojima mogu svi ljudi da ih vide. Ti blogovi su ko albumi sa slikama na internetu, i tu svaka modna blogerka može i da napiše kako se oblačila, i što se obukla, i šta će tek da obuče sutra ili neki drugi dan. I onda svakoj modnoj blogerki bude drago kad joj neka njena drugarica napiše ispod slike da je baš lepa i da se lepo i moderno obukla i da je mnogo voli i ljubi. Ja mislim da ti blogovi baš zato i postoje, da moderna blogerka dobija od drugarica poljupce i komplimente.

blogerka

To možda izgleda ko neki lak posao, ali u stvari nije, i ne može svako ko se oblači da bude moderna blogerka. To mogu da rade samo devojke koje mnogo razmišljaju i smišljaju kako će da se obuku, vode računa o bojama i uklapanjima, o nakitu i o nekim naročitim mestima za slikanje, jer ne može neka moderna blogerka da se slika bilo gde. Mora i da se vodi računa o modernim trendovima u svetu i da se zna koja je odeća u modi, a koja je van mode. Ja mislim da su te moderne blogerke isto što i manekenke, samo su drugačije jer one same sebi nabave odeću i mogu da se oblače kako god hoće, i slikaju se po ulicama, a to je mnogo zanimljivije nego da samo šetaš po pisti ko manekenka. Manekenki sve drugi pripreme i obuku je, a modna blogerka mora sve to sama, i mora da ima jednu drugaricu koja će da ide sa njom i da je slika. Zato je potrebna veća pamet da se bude moderna blogerka, nego da se bude manekenka.

Meni se čini da bih i ja mogla da budem isto neka moderna blogerka kad budem malo veća, zato što i ja

imam tu pamet za oblačenje i isto mnogo razmišljam o tome. Fali mi samo još visina i da imam neki moderni blog.

 „Dunja je izmaštana devojčica, filozof i mislilac, wannabe life coach i ulični skitač. Takoreći bezgrešno začeta kao glavna junakinja bloga „Skitajući sa Dunjom„, nastavila da živi svoj izmaštani život jer ima još štošta da podeli sa svetom.

Fotografije: weheartite.com

Nema komentara

Ostavi komentar