Kako smo dosanjali san

Dragi čitaoci,

Zahvaljujući vašoj podršci, nakon tri godine rada, dosanjali smo svoj san!

Kao što znate, projekat Baza Crna ovca je jedan od deset pobednika konkursa Centrifuga za 2016. godinu u okviru programa Superste.net. Uz pomoć Erste banke, Dokukina i Trag fondacije, od sada, sem na portalu, družićemo se i u našem ušuškanom kreativnom kutku u ulici Žorža Klemansoa 16.

baza-crna-ovca-blacksheep-rs-jpg2

Ukoliko želite da maštate…

Plačete…

Vrištite

Pronađete se u poeziji, kreativnom pisanju, blogeraju, vilenjaštvu, novinarstvu

Tu smo.

Tokom vikenda, Ovca je otvorila vrata svog doma, rešena u nameri da, kao i svaka ozbiljna trogodišnjakinja, promeni svet. Makar jedan!

Tih večeri, nije bila sama.

baza-crna-ovca-blacksheep-rs

Njenu misiju podržali su neki veliki ljudi. Tako je jedna Nevena rekla: Hej, pa gosti ne smeju da ostanu gladni!, pozvala je svoje drugare iz Celo zrno keteringa i pripremila najbolju sarmu na celom svetu! Njihova sarma i zdrave poslastice, ne bi nam toliko prijale, da nije Vode Vrnjci, koja nam je ustupila vodu i sokove za naše jaganjce, dok su drugari iz Heinekena, Stare Sokolove i Podruma Ćurčić razmišljali o nešto starijim ovčicama.

Zavaljena u Jaffa lejzibegove, uz Jaffa napolitanke i Munchmallow, kojima će se sladiti i polaznici naših radionica i kurseva, Ovca nam je pričala priču o svojim počecima. Rekla je da se od snova ne odustaje. Ali, snove nekad ne možeš da ostvariš sam. Nekad ti je potrebna ruka u ruci, topao zagrljaj, lepa reč.

Hvala što ste tu.

Veliki ste zato što podržavate male.

Fotografije: Snežana Subotić, Željko Jevtić

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.