Još jedan pokušaj

Ubit će nas

Posesivnost

Ljubomora

Čežnja i taština

Loša sjećanja

Zato nas spasi!

Rezerviši nam tu jednu novootkrivenu planetu. Da budemo sami. Da se hranimo voćem. Plivamo sa morskim stvorenjima. Vodimo ljubav umotani u pokrivač od neba. Jer ovako ne ide! Mučimo se i drugi nas muče. Više niko ne zna ljubav da definiše. Spakujmo kofere. U njih ću da nam stavim samo snove i onaj prvi naš izlazak, početak svega. Daleko od Zemlje i njenih poroka. Daleko od đavola, od iskušenja i jabuka. Jer znaš da jabuke ne volim iako sam po njima i ime dobila. Mi jedino tako možemo da se zalijepimo tamo gdje smo pukli. Jedino magijom mogu da nestanu krhotine, loši rubovi i sjećanja kada smo se razbili u paramparčad. Na nekoj drugoj planeti na kojoj neće biti ničeg sem tebe i mene, nekog novog početka i sretnog kraja.

Još jedan pokušaj, imaš još samo još jedan pokušaj da od nas napraviš onu staru ljubav. Jer umorna sam od mojih i tvojih odlazaka i dolazaka, mijenjanja stanova, brava, država…

Možda da ovaj put promijenimo planetu, skupa, držeći se za ruke, sa zajedničkim prtljagom i odlukom da ovaj put moramo da se, od nas dvoje, spasimo.

Autorka: Luna H.

Fotografija: tumblr.com

jos-jedan-pokusaj-blacksheep.rs

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.