Izložba ilustracija – Ain’t No Grave

U četvrtak, 14. jula, s početkom od 21h, u beogradskoj galeriji Štab, održaće se izložba ilustracija Aleksandre Jevtović.

Izloženi radovi nastajali su u protekle dve godine kao svojevrsni vid samopomoći i meditacije na temu gubitka, života i smrti. Radovima su prikazani različiti stadijumi svesti na putu prevazilaženja neizbežnog.
Brutalne teme i živopisan manir su konstanta na svim radovima. Izložbom će biti obuhvaćeno 20 radova odštampanih na platnu, kao i proces njihovog nastajanja, uz pojedina originalna dela.

izlozba-ilustracija-blacksheep.rs

Aleksandra Jevtović rođena u Prištini. Osnovne i master akademske studije završila na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Doktorand istorije umetnosti na Filozofskom fakultetu u Beogradu, na odeljenju za Istoriju umetnosti, kod mentora prof. dr Aleksandra Kadijevića. Zaposlena u „Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija – Blace“.

Kao ilustrator sarađivala sa Politikinim zabavnikom, srpskom redakcijom Deutsche Welle, portalom Tarzanija, Javni servis.me, Šta žene žele, Abnormal Advertising agencijom, Novosti Enigmom, izdavačkom kućom Klet, …

Muzička podrška #REVIVE: Simon Roge & Think

Iza muzičkog projekta #Revive stoje Igor Simonović aka Simon Roge i Nikola Tintor aka Tinik. Njihova fuzija je spoj nove i stare škole, tvrdog i mekog zvuka, zlatni presek i oživljavanje kroz elektronski zvuk.

Ulaz slobodan.

 

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.