Konkurs za nove članove ČitamЧиташ tima!

18. marta 2017.

Dragi prijatelji, saradnici, knjigoljupci,

U godini kada obeležavamo peti rođendan festivala ČitamЧиташ rešili smo da rastemo i primimo nove članove tima.  Pomozite nam da budemo još kreativniji, bolji i istrajniji tako što ćete konkurs podeliti sa svojim čitaocima i čitateljkama, šerovati na društvenim mrežama ili ga prosledite na prave adrese

ČitamЧиташ tim prima nove članove. Do sada su u organizaciji festivala ČitamЧиташ učestvovali ljudi različitih zanimanja i interesovanja, ali ono što ih spaja jeste ljubav prema knjigama, entuzijazam i odlučnost da istraju u svojoj misiji. Na konkurs se može prijaviti svako ko ima jaku želju da učestvuje, uči, kreativno razmišlja i uloži svoje vreme u ovaj neprofitan projekat.

Konkurs.citam.citas.blacksheep.rs

Pet godina zaredom na mestu nekadašnje Narodne biblioteke Srbije na Kosančićevom vencu održava se festival knjige ČitamЧиташ. Osnovna aktivnost je trampa polovnih, već pročitanih knjiga. Na ovaj način doprinosimo revitalizaciji srušene biblioteke i oživljavamo njenu primarnu svrhu: širenje znanja i davanje mogućnosti svakome da dođe do knjige. Pored samog festivala, tokom godine organizovane su mnoge aktivnosti i radionice koje su povezane sa knjigom, književnošću i edukacijom.

O tome šta se sve može naučiti u našem timu i o načinu prijavljivanja na konkurs više na linku.