Zazibleeeej: Svašta-nešto od dugmadi

 

Često zanemarujemo detalje u oblačenju ili dekoraciji, a upravo oni doprinose boljem izgledu. Sa minimalnim ulaganjem možete brzo i lako neku staru krpicu, koju ne želite da bacite, pretvoriti u nešto zanimljivo. Kome je strpljenje jača strana, predlažem da se pozabavi dugmadima. Ima ih u raznim bojama, oblicima i veličinama, a na vama je da izaberete one najprikladnije, da uzmete konac, iglu i lepak i da prionete na posao.

 

Svašta-nešto sa dugmadi

 

Ako ste pocepali svoj omiljeni odevni predmet, a pritom volite otkačene stvari, evo predloga za skrivanje rupica!

 

dugmad

 

Za ljubitelje nakita, dugmad su odlična osnova za izradu nečeg neobičnog.

 

 

4

Ovo je savršeno rešenje za one koji “akcentuju” svoje odevne kombinacije obućom ili tašnama.

 

2

 

Roditelji, ovo je odličan način da pokrenete dečiju kreativnost u osmišljavanju ukrasa za jelku ili nekih drugih sitnica!

dugmad

 

 

Monotonost u prostoru, bilo na poslu ili u domu, može da utiče na raspoloženje. Stare predmete učinite veselijim, a nove sačuvajte od potencijalnih oštećenja.

 

dugmad

 

Sudbonostno „DA“ učinite još lepšim i drugačijim. Budite svoji i neponovljivi. Napravite sami dekoraciju za stolove, cvetiće za svatove ili bidermajer.

 

Svasta-nesto od dugmadi

 

Ima toliko zanimljivih predloga i ideja koje možete pronaći, ali i mnogo mogućnosti da sami nešto osmislite. Ovoga puta moj predlog su dugmad! Kada sledeći put budete hteli da bacite nešto od garderobe, setite se da skinete svako dugme. Ponekad od sitnica možete stvoriti velike stvari, samo je potrebna dobra volja.

 

Autorka: Zorana Petrović Zazi

Fotografije: weheartit.com, najboljamamanasvetu.com, wuwumagazine.com, blogspot.com

1 Komentar
  • Didi
    Objavljeno 14:51h, 24 oktobra Odgovori

    SJAJNO! Sve je super ali lampa i torba vrhunski izgledaju! Hvala za ideje!

Ostavi komentar