Umetnost stupa na snagu

U nedelju petog februara umetnost stupa na snagu.

U Bazi Crna Ovca održaće se promocija romana „Severna kapija: Duhovi prošlosti“ i istovremena izložba slika iz pomenutog dela. Imaćete i priliku da saznate koje se to mitološko biće krije u vama. Mladi pisac Danijel Jovanović i ilustratorka Aleksandra Jevtović udružili su svoje talente i kao proizvod iznedrili jedno kreativno i kvalitetno izdanje.

aleksandra-jevtovic1-blacksheep.rs

“Severna kapija” uzbudljiva je priča o zagonetkama, misterijama zakopanim u prošlosti, zaboravljenim slovenskim bićima, simbolima i starim narodnim verovanjima. Pored toga, ovo je priča o snažnoj porodičnoj ljubavi, nesvakidašnjim prijateljstvima, razlici između društvenih slojeva i odrastanju koje ponekad ume da bude surovo. Severnu kapiju” možda možete ispustiti iz ruku, ali ona neće vas. Za razotkrivanje njenih tajni biće vam potrebno znanje pravog detektiva. I mnogo hrabrosti.

severna-kapija-blacksheep.rs

Aleksandra je ovu maštovitu priču dodatno ukrasila ilustracijama koje su na pravi način dočarale mističnu i pomalo mračnu atmosferu sveta iza kapija. Njen raskošni talenat dolazi do izražaja na čak 28 slojevitih ilustracija.

aleksandra-jevtovic-blacksheep.rs

Dođite da zajedno uživamo u lepoj pisanoj reči, maštovitim ilustracijama i prijatnoj atmosferi umetničkog kutka. Baza Crna Ovca, peti februar sa početkom u 19h.  

Ilustracije: Aleksandra Jevtović

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.