Umetnost i delo: Rekli su o ljubavi

Bližio se 14. februar, kada smo na jednoj od radionica u okviru projekta Umetnost i delo, započeli razgovor na temu ljubavi. Je l slavite ovaj praznik? – pitali smo ih. Ne, volimo svakog dana! –bili su jednoglasni. Pošto i sami tako mislimo, ovaj, volimo, rešili smo da ipak napravimo čestitke, koje ćemo ljudima koje volimo uručiti onda kada to budemo želeli i osećali, bez obzira na dan i datum. Jedan od štićenika je rekao da mu je draže da pravi čestitku za Osmi mart, što smo uvažili. Usput, dok smo se igrali bojama i šljokama, dok smo se prisećali  svih onih šarenih svetova koje smo ostavili u nekim bezbrižnijim, danima detinjstva, razgovarali smo o najvažnijoj stvari na svetu.

Ljubav je…

“Kada sam pored svoje porodice ili kada se čujem sa njima. Dok se vozim sa najboljim drugarom i najboljom drugaricom po gradu. Kada sa najboljim drugom pripremam svoje i njegovo motorno vozilo, ili kada nekome pomažem oko automehanike. Moja ljubav su moja najbolja drugarica i najbolji drugar iz detinjstva, i moj fudbalski klub Partizan i engleski jezik.”

“Ljubav je najlepša stvar u životu koja može da ti se desi.”

“Kad sa nekom dragom osobom provodite vreme. “

“Jedna lepa stvar koja ti se dogodi tokom života, osećanje koje gajimo prema voljenoj osobi. Ljubav prema sportu je jedna jako lepa stvar koja mene čini srećnim, takođe.”

“Ljubav znači uzmi sve što voliš i pusti da te ubije.”

“Ljubav je kada se dve osobe vole i rade sve što požele kako bi toj osobi, ali i celom svetu pokazali koga vole.  To vremenom postane navika, ali lepa navika.”

 

A šta je za vas ljubav?

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.