U KREATIVNOJ PORODICI “JELLYFISH ART”

 

„Otvorila je svoju tašnu i, zaista, bila je do vrha napunjena zgužvanim novčanicama koje su se mešale sa šminkom, pufnama od pudera, maramicama i divljim kestenjem, pokupljenim u nekom parku. Taj slatki haos devojačkih torbica! U njemu je pohranjena tajna ženstvenosti.“

( Mima Laševska, junakinja Kaporovog romana).

 

Jellyfish Art

 


Za sve one koje pored osmeha žele da ponesu sa sobom deo našeg drugačijeg sveta, prepunog različitih boja, ideja i snova. Sveta koji je stvoren upravo zbog vas…

 

Jellyfish Art_blacksheep.rs

 

Ovako su Miljana i Snežana predstavile svoj čudesni kreativni svet. Iza zvučnog imena “Jellyfish Art” krije se neobičan tandem: majka i kćerka kreativnog i praktičnog duha.

Sve je počelo sivom torbom u sivom novembru. Trebalo je smestiti sto čudesa za fakultet u JEDNU torbu – a te torbe nije bilo. I onda su je izmislile. “Majka je imala mašinu, a ja ideju.”

 

Jellyfish Art_blacksheep.rs

 

 

Čudesna mašina mama Snežane skrojila je unikatne Miljanine ideje. To su torbice od eko kože, klasične ili prevrnute, sa detaljima od prirodne kože. Inspiraciju za rad, kažu, dobijaju od svega što ih okružuje. Prolećne i letnje boje ipak dominiraju cele godine. I onda kad nastupe tmurna jesen i zima,  poneki veseli detalj sa njihove torbe ume da razvedri dan. Mašnice, lančići, različiti printovi, svi ti detalji odvode vas u Pariz ili “okreću ringišpil vašoj glavi”.

Svojom originalnošću i pristupačnim cenama ovaj neobičan kreativni studio očarava na izložbama kreativnih zanata, a pre par nedelja proslavio je i svoj prvi kreativni rođendan.

Ljubiteljkama lepog i unikanog modnog detalja preostaje samo da žele da će ovaj rođendan biti prvi u dugom nizu rođendana.

 

: Jellyfish Art

 

Srbijanka Stanković

Izvor fotografija: Jellyfish Art

Nema komentara

Ostavi komentar