Tango Natural Fashion

Inspirisane tango plesom, bojama, svetlima, prefinjenošću plesa, strašću i tango pokretom, nastaju sve moje tango kolekcije.

Prvu tango modnu liniju pokrenula sam pre više od godinu dana, kada sam i izlagala na velikom Tango festivalu u Beogradu. To je bio početak ove velike fashion avanture, koju sam povezala sa svojom strašću za plesom. Sve moje prijateljice, takodje tangere, inspirisale su me da svoj san ostvarim u ovom smislu. Sve su one različite, različitih profesija, izgleda, nacionalnosti… Kreirajući za sve njih, upoznajući njihov svet, putujući, učinila sam prve korake u svet tango mode i tango plesa…

tango fashion 1

 

 

Lepota plesnog pokreta, često improvizacije, uticala je na formu, igrajući se različitim kombinovanjem  mateijala, detalja i boja…

Čipka

Čipka, kao neizostavni deo, za mene ima posebnu lepotu, i misteriju. Nju najviše volim da koristim i ona  će u tom smislu uvek biti trend.  Posebno je najdraža tangerama. U njoj je osećaj uvek poseban.  Za muškarce je vrlo inspirativna i tada je poziv za ples neminovan.  Spoj čipke sa bilo kojim drugim materijalom svakako čini odevni predmet drugačijim i privlačnijim. Za čipku se smatra da je najelegantniji detalj na nekom odevnom predmetu. Tako i jeste, ona daje posebnost.

tnf2

 

 

tnf 2a

 

 

 Urban look za mene je uvek bio omiljeni, ali budući da volim da istaknem ženstvenost, koristim čipku koja „umekšava“ stvari.  Zanimljivi modeli nastaju upravo onda kada mašta izdominira, bez puno analiziranja, samo prepuštanje… baš kao i u životu.

 

tnf3

 

 

Tango moda može biti i elegantna i avangardna, i kežual i urbana, ali osećaj komfora i udobnosti je presudan. Svojom unutršnjom lepotom osvajamo, a odeća koju nosimo nas u tom smislu dodatno otkriva.

tnf lace

Autorka: Marina Mićanović

Nema komentara

Ostavi komentar