Supernova

 

Nedavno nam se javila Milena Rangelov. Ona je kreirala interesantan blog „Inspiration cookie“. Mi vam nećemo puno pričati o Mileni, jer je najbolje definiše sledeći tekst:

 

„Svako jutro ustajem u 15 do 7. Svako jutro pogledam prognozu, popijem kafu, pojedem pahuljice i jogurt. Našmikam se, obučem se i krenem na posao. Tamo sedim na dupetu. Blenem u monitor, crtam armaturu ili šta već treba. Štampam, sečem, savijam, pakujem, kopiram. Svaki dan. Svaki dan. Svaki dan kopiram. Svaki dan je kopija. Naredni dan je kopija kopije. Pa kopija kopijine kopije. Sve bleđa. Osećam se prašnjavo. I to traje.

 

Prethodnih x meseci su bili najgori meseci u mom životu. Da ne detaljišem…..mislila sam da ću umreti. Od besmisla. Od kopiranja. Od prašine. Ležala sam na podu. I nisam umrla. Izvukla sam se. Našla sam način. I htela bih da ga podelim sa tobom.

 

Bendžamin Frenklin je rekao: „Nažalost, neki ljudi umru sa 25 godina. I na još veću žalost, sahrane ih sa 70 i nešto.“ Ja nisam jedan od njih.“

 

starry-night

 

O čemu je tačno reč?

 

Program Super nova vam omogućava da razvijete kreativnost, ideje, energiju i par časova letenja. Ukoliko želite, još uvek nije kasno da se prijavite na mailing listu.

 

Više informacija možete dobiti na http://inspirationcookie.wordpress.com/2013/09/23/supernova/

 

Fotografija: lemonpi.com

Nema komentara

Ostavi komentar