Šta nam diktiraju trendovi

 

Ravne, jednostavne forme koje naizgled tako izgledaju u svom kroju, često mogu biti interesantne zbog svoje jednostavnosti. Kroj sam po sebi i ne mora biti  toliko jednostavan. Idejna rešenja u ovakvim kombinacijama, kada je reč o visokoj modi, itekako mogu biti intrigantna i pomalo komplikovana.

Efektnost novijih trendova pokazao je visok nivo nosivosti i traženosti, a reklo bi se i večnosti. Činjenica je da moda ima svoj razvoj, ali takođe ćemo primetiti da to što se ranije nosilo možemo videti i dan-danas, samo u modifikovanim oblicima. Naravno, bez “nekadašnje mode”, ne bi ni postojala inspiracija i ideja. Modifikacija istih je neophodna svakom stvaraocu mode, posebno inovativnim dizajnerima.

Marina-Micanovic-blacksheep.rs

Za nosivost ovakvih odevnih kombinacija  nisu potrebni neki posebni standardi građe. Podjednako će svakom dobro stajati. Efikasnost jednostavnoe forme možemo postići ukoliko koristimo proizvode od zanimljivih materijala.

Na tržištu možemo da nađemo toliko zanimljivih materijala. Oni koji se ne bave profesionalno modom, mogu uz malo maštovitosti kreirati vrhunske komade odeće.

Marina-Micanovic3-blacksheep.rs

Moda se  menja, prolazi i dolazi nova. Jedno je sigurno – svaka žena treba da ima svoj sopstveni stil i svoj način  izražavanja u svakoj situaciji i na svakom mestu. Odećom to može da izrazi kroz definisanje  ličnog stila i nošenje onih odevnih kombinacija u kojima se oseća svojom i zadovoljnom.

 

Autorka: Marina Mićanović

 

Nema komentara

Ostavi komentar