SONET DECORATION STUDIO

Sonet Decoration Studio – oaza optimizma, ljubavi i bajkovitog ostvarenja snova. Iza paravana u ovom studiju su tri potpuno različite devojke, različitih karaktera, sa različitim iskustvima i snovima. Upravo ta različitost predstavlja neiscrpan izvor ideja, pa u timskom radu jedne Sanje, Natalije i Tijane nastaje čarolija.

– Svaka od nas pojedinačno predstavlja sebe kroz rad, koji kao krajnji rezultat pokazuje našu zajedničku sposobnost i kreativnost. Za nas, ovo je sve veoma izazovno i kao ideja privlačno, zato smo odlučne u ovome što radimo i planiramo da ovo što smo započele razvijamo dalje, jer do krajnjeg cilja imamo još puno posla i usavršavanja. Ono što mi nudimo je jedan jedan zabavan, neočekivano drugačiji, a sasvim običan dan.

Pitali smo ove kreativne devojke zašto baš “Sonet”:

Reč sonet je naziv za lirsku ljubavnu pesmu. Sonet je za nas inspiracija kao i samo njegovo značenje. Jednoglasno smo se složile oko ovog imena, jer ono upravo opisuje naš stav, naš cilj i ono ka čemu težimo. Mi smo optimisti sa osmehom koji veruju.
Verujemo da ljubav pokreće svet.
Verujemo u bajke i srećan kraj i ohrabrujemo naše drage klijente da hrabro koračaju kroz svoje.

Kako vas inspiriše ljubav, a kako rad sa decom?

 

 

Za nas ljubav je jako bitna i vodimo se njome. U ljubavi se krše pravila, ljudi su hrabriji i srećniji, i baš tome doprinosimo i to dopuštamo našim klijentima. Uvodimo ih u čaroban svet mašte gde su mogućnosti neograničene i gde je sve dozvoljeno. Smatramo da su okruženje i ambijent veoma bitni, oni utiču na naše raspoloženje, tako da je dekoracija otvorenih i zatvorenih prostora bitna, jer čini događaj prijatnijim i ljudima zanimljivijim. Zbog toga je za nas veoma interesantan deo pravljenje „kutka“ za slikanje. Tu imamo slobodu da formiramo različite ambijente koristeći razne rekvizite. Ako neko želi da za specijalan dan ima konja, želi da uđe u reku, trči kroz šumu, trebalo bi. Za nas ljubav kao i kretivnost nemaju limit, tako da ono što volimo kod naših klijenata jeste kada su maštoviti i smeli, jer kod nas je sve dozvoljeno i sa nama lako ostvarljivo. Kao stilisti i dizajneri događaja, verujemo da svaki događaj treba da dobije lični pečat i autentični odraz samih klijenata, zato su njihove želje naša briga.

Rad sa decom je jako zabavan i inspirativan. Oni nas vode u njihov svet, koji nas ohrabruje da idemo dalje, da se borimo protiv sterotipa, da budemo hrabrije i da sebi damo neograničenu slobodu. Sa njima je lako dogovoriti se, jer deca imaju beskrajno bujnu maštu. Surovo su iskreni,  lako ih je voleti i nemoguće prevariti. Mi im se potpuno prepuštamo i plovimo sa njima u svet igre i blaženstva. Tu nailazimo na kuce od čokolade i zle veštice, princeze, zmajeve, bombone, lizalice… Tu je tako lepo i bezbrižno, jednostavno pravo osveženje za svakodnevnicu.

Šta je to posebno i drugačije u vašem kreativnom radu?

 

 

Imamo ozbiljnu strast za planiranje i oštro oko za detalje. Dobar dizajn nam je jako bitan, to je jednostavno deo našeg života. Smatramo da su naše ideje nove na ovim prostorima. Mi idemo u korak sa svim najnovijim i svetskim trendovima. Trudimo se da promenimo jednoličnost  koja vlada na proslavama. Svaki događaj posebna je priča za sebe. Zato naši klijenti, pažljivom analizom njihovih želja i u skladu sa budžetom, dobijaju vrhunski kvalitet i ideje koje su jedinstvene.

Nas spisak ponuda je dug. Nudimo sve sto je potrebno jednoj proslavi. Ako je u pitanju venčanje, nudimo od dekoracije salveta, poklončića, pozivnica, preko dekoracije na stolovima, dekoracije slatkih stolova, torti, kitki, cveća, osvetljenja… Ukratko sve sto jednoj mladi može da padne na pamet.
Što se tiče  poslovnih proslava, tu dekoraciji pristupamo sa jedne drugačije i ozbiljnje strane, kako dolikuje prilici.
Kada su u pitanju rođendani odraslih, punoletnih, mlađih i najmlađih, postoje različite želje u skladu sa godinama slavljenika, od stolova, rekvizita, balona, slatkiša do predstava i animacija.
Mi sarađujemo sa cvećarima, poslastičarima, stolarima, krojacicama… Tako da su sve želje ostvarive. Imamo jako dobru organizaciju i preuzimamo svu odgovornost tako da omogućavamo klijentima da iščekivanje događaja provedu bez stresa i briga.
Izazivamo sve momke da svojim lepšim polovinama prirede iznenađenje. Ili ako imaju problem sa tremom i nemaju ideju kako da zaprose svoje devojke, mogu se slobodno osloniti na nas!
Takođe ćemo se odazvati i devojkama koje žele da na poseban način poklone svojim partnerima ljubav i pažnju na romantičan ili duhovit način.

Zašto ste vi crne ovce?

 

 

Mi smo crne ovce jer nam se tako sviđa. Idemo glavom kroz zid i ne odustajemo da ovaj svet učinimo lepšim i boljim mestom, pa makar i na jedan dan. Naše ideje su originalne i upravo one čine da se istaknemo u velikom stadu.

Razgovarala Srbijanka Stanković

Izvor fotografija: Sonet Decoration Studio