Serbia Fashion Week i Marina Mićanović

 

Ove godine će se po prvi put organizovati internacionalni festival umetnosti, mode i dizajna- Serbia Fashion Week. U periodu od 31. oktobra do 2. novembra, centar modnih dešavanja će biti Novi Sad. Ovaj projekat je pokrenut sa jasnim ciljem- da doprinese razvoju kulture i privrede u našoj zemlji, ali i da poveže domaću modnu scenu sa inostranom. Serbia Fashion Week otvoriće francuski dizajner visoke mode Emerik Fransoa.

Serbian Fashin Week je značajan za sve poznate dizajnere, ali i za one mlade koji će imati mogućnost predstavljanja u inostranstvu. Očekuju se inostrani kritičari, novinari, mediji, ali i svi modni sladokusci.

Mlada dizajnerka Marina Mićanović će predstaviti svoje kreacije na Serbian Fashion Week-u. Marina modu doživljava kroz umetnost, stoga je ne posmatra samo kao trend. Doza urbanosti pomešana sa elegancijom, daje pečat njenoj kolekciji, koja je namenjena avangardnoj ženi. Umekšana tekstura materijala i forme ističe ženstvenost , kao najjače oružje svake žene. Pogledajte ekskluzivne fotografije njenih kreacija.

Serbian Fashion Week

 

 

Serbian Fashion Week

Serbian Fashion Week

Autorka: Tijana Banović

Fotografije: Marijana Grbovic

Nakit: Dve šmizle

1 Komentar

Ostavi komentar