Prvi MIKSER KIDS MARKET u Mikser House-u

 

Kulturna organizacija “Mikser” pokrenula je novu platformu pod nazivom “Mikser Kids Market”. Ova manifestacija imala je svoju premijeru u nedelju, 13. oktobra, gde se predstavilo više od četrdeset učesnika, počev od proizvođača igračaka, preko dizajnera garderobe i obuće, do izlagača dečije opreme i konditorskih proizvoda, kolekcionara igračaka, kao i drugi mali i veliki entuzijasti.

Beba Bubsi, Čarobno drvo, Dada poklon torte, Dukat, Eco igračke, Fine Cake, Shoo Shoo Kids, KIMOOKI, Koba Yagi Toys, Sarin kutak, Poofnice, Nadežda Til, Janna Gruva, Born Yesterday, Pipi Duga Čarapa, Medeno srculence, Žabica i Mara, Guitar Art Festival, samo su neka od imena učesnika koji su pronašli svoje mesto u ovom kreativnom prostoru u Savamali.

 

Prvi MIKSER KIDS MARKET u Mikser House-u

 

Program su upotpunile i različite edukativne i kreativne radionice, koje su se odvijale na dve lokacije: na bini i na galeriji Mikser House-a.

Među njima su bile dečija plesna anti-stres radionica “Plesić anti-stresić” dr Mirjane Mićović, interaktivna radionica “Čigra”, muzička radionica “Guitar Art Festivala”, kreativna radionica “Koba Yagi privezak jagodica”, kviz znanja za najmlađe koji sprovodi “ENCO BOOK”, radionica Janna Gruva na kojoj su se pravile jesenje maske, kao i radioničari “Pipi Duge Čarape” koji su sa decom pravili akvarijum.

“Trange-frange” je bio interesantan kutak u okviru kojeg su deca mogla da prodaju svoje stare igračke, knjige i ostale vrednosti ili da ih međusobno razmenjuju.

Najzanimljivija je bila kulinarska radionica “Fine Cake”, gde su mališani svoju maštovitost pokazali u pravljenju interesantnih kolačića, a sve to ukrašeno na njima svojstven način. Bilo je tu mnogo šarenih ruku i pokoji umazan nosić.

 

Prvi MIKSER KIDS MARKET u Mikser House-u

 

Dinamičan program, interakcija roditelja i dece, kao i plejada kreativaca i originalnih dizajnera učinili su Mikser Kids Market idealnim mestom za porodično druženje, a mnoštvo dečijih osmeha pretvorilo je jednu uspavanu nedelju u razigran i veseo dan.

 

Autorka: Anela Uzeirović

Izvor fotografija: Anela Uzeirović

Nema komentara

Ostavi komentar