Pjesma „Tennessee Whiskey“ je savršena za skidanje karirane košulje

Neka bude noć na kraju ljeta!

I neka to bude onaj usputni usamljeni restoran osvijetljen samo bojama iz džuboksa i par svjetiljki iznad šanka. Ja ću da te čekam usamljena među onima koji pate i koje divno boli bluz, country i ljubav. I izgubit ću nadu da ćeš doći. I onda će se otvoriti vrata i prići ćeš za šank, sjesti pored mene, skinuti šešir i, ne gledajući u mene, šutnjom me pitati gdje smo u ovoj ljubavi napravili grešku. A ja ću da se iznova zaljubim u svaki dio tebe. Pogledat ćeš me, staviti mi svoj šešir i pjevati unoseći mi se u lice:

„Fire away
Take your best shot
Show me what you got
Honey, I’m not afraid
Rear back and take aim
And fire away“

I osjetit ćemo težinu svijeta na ramenima sve dok neko od onih koji divno pate ne ubaci novčić u džuboks i ne odabere „Tennessee Whiskey“ i dok ti se prsti ne isprepletu sa mojima i ne povedeš me u centar usamljenog plesnog podija.

luna-h-blacksheep.rs

Neka to bude trenutak u kojem će da odu svi, u kojem ćeš da me prigrliš i u kojem ćemo da uživamo u nama i pjesmi za koju smo rekli da je savršena za skidanje karirane košulje. I šutit ćemo i ući u svaku od nota. I tvoja će ruka da putuje putem mojih svilenih nabora. A ja ću da spustim glavu na tvoje grudi i slušam kako mi u kosu pjevaš:

I’ve looked for love in all the same old places
Found the bottom of a bottle always dry
But when you poured out your heart I didn’t waste it
‘Cause there’s nothing like your love to get me high…

Neka bude ovo priča nerazumljiva drugima. Neka ovdje negdje za čitatelje bude kraj. Neka ne znaju kako se završila ova noć u kojoj su plesali ljubavni ples šarena svilena haljina i karirana košulja. Neka najednom bude mrak i tišina i tvoj glas:

Hajde da radimo nešto što u ovom trenutku ne radi nijedan ljubavni par.
Šta?
Ti budi Džun Karter a ja ću biti Džoni Keš.
I šta ćemo onda?
Da se volimo poput njih.

I neka se čuje moj smijeh i neka čitatelji zamisle titl The end na crnom platnu i sva ona slova koja niko ne čita. I neka ide pjesma.

Country, ali bez primjesa bluza.

Autorka: Luna H.

Fotografija: tumblr.com

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.