Moja životna uloga

Ovo nije običan kurs. Ovde nećete samo naučiti da glumite, da se oslobađate treme, da imate dobar javni nastup, da nemate strah od kamere… Ovde nećete naučiti samo kako da na papiru oslobodite sebe, svoje strahove, svoje blamove, svoje skrivene misli i sve ono što biste rekli, a možda ne želite, ili ne smete. Na ovom kursu, shvatićete da svako, kao i vi, može lako i brzo postati osoba puna samopouzdanja, koja zrači kreativnošću i spontanošću.

Moja životna uloga je kratka obuka koja će vas uvesti u osnove javnog nastupa i glume, ali sa druge strane pre svega radiće se sa vama pojedinačno kao osobom koja želi da nešto oslobodi iz sebe. Čak iako ste neko ko zrači u društvu, otvoreni i komunikativni, sigurno postoje stvari koje želite da stavite na papir i kao zgužvicu izbacite iz sebe, pravo u kantu. Koliko samo puta niste smeli da se zamerite šefu, da objasnite devojci u čemu greši, ili da izložite svoj rad pred velikim auditorijumom? Da bi ste se oslobodili, najpre, prvo ćete propričati, ali iz srca.

moja-zivotna-uloga-blacksheep-rs

Krajni cilj našeg kursa jeste da se osećate dobro, sigurnije i da smelije koračate svakim danom, bilo pred velikom grupom ljudi u amfiteatru, pred fotoaparatom, pred profesorom, nadležnim osobama ili prosto pred osobom koju volite.

Ponekad su prave reči, one koje se ne izriču. Naučićemo vas kako da pozitivnost izbija iz vas.

Kurs obuhvata 8 časova po sat i po vremena

Mina Aleksić –glavni predavač plus gostujući glumci, psiholog, i još neke krativno umetničke duše.

Na kurs se možete prijaviti putem sledećeg mejla, na koji nam možete postaviti i sva pitanja vezana za detalje kao i cenu kursa na mesečnom nivou: cm.crnaovca@gmail.com

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.