“Lucid Dimension” u Zavodu

Zavod ponovo postaje predstavnik modne scene iz Beograda, s gostovanjem mlade srpske modne kreatorke Sonje Jocić u svojim prostorijama. Upečatljiva scenografija arhitekture ZAVOD-a, menja dinamiku uobičajene modne piste. Refleksije i visine ove arhitekture, se savršeno uklapaju uz Sonjinu modnu prezentaciju.

U ZAVOD-u, 6. februara ćete ekskluzivno imati priliku da iskusite “Lucid Dimension”, performans i modnu prezentaciju u okviru koje će Sonja izložiti kolekciju za proleće/leto 2015.”Lucid Dream” koja je predstavljena na 36. Belgrade Fashion Week- u uz najavu i preliminarni prikaz njene jesenje kolekcije za 2015.”Parallel Dimension” koja će biti u potpunosti otkrivena nakon marta 2015. godine.

Tokom manifestacije, uživanje u muzici će Vam omogućiti dj Luka Vuković zvani LukaVI. Njegov muzički stil je zasnovan na ritmu, “tech house” zvuku uz dosta udaraljki, “funky”, “tribal”, “minimal” i “acid” momenata.

Zavod

Sonja Jocić je završila master lepih umetnosti, sa specijalizacijom iz modnog dizajna na „Swedish School of Textiles” u Boråsu, u Švedskoj (2014). Pre sticanja mastera stekla je zvanje diplomiranog modnog dizajnera, na Visokoj tekstilnoj strukovnoj školi za dizajn tehnologiju i menadžment, u svom rodnom gradu – Beogradu (2010). Pored svog akademskog obrazovanja, Sonja je završila praksu u modnom brendu „Fifth Avenue Shoe Repair“ u Stokholmu, u Švedskoj, i praksu u tekstilnoj fabrici MAK – MD.OOD u Gabrovu, u Bugarskoj. Sonja je nosilac dve prestižne modne nagrade: “ELLE Fashion Award” za najupečatljiviju reviju prikazanu na 36. Belgrade Fashion Week- u “Textil Young Designer Award” za najboljeg mladog modnog kreatora. Njen večiti motiv je da unese svoju ličnu ali i inovativnu percepciju običnog odevnog predmeta bez ikakvih ograničenja ili uticaja uobičajenog pristupa istom.

Sonja

Nema komentara

Ostavi komentar