Kruševac u tvojoj boji

 

“IdejNet Klub” je pokrenuo još jednu interesantnu akciju. Posle uspešno sprovedenog projekta “E-odgovor(n)i” žele da ostvare još jedan cilj- da animiraju mlade Kruševljane da prezentuju pozitivne vrednosti iz svoje okoline. Takođe žele da animiraju i starije, da se podsete nekih lepih trenutaka. Tako bi mladi naučili više o svom gradu. “IdejNet Klub” planira i da edukuje grupu mladih web novinara da… ali o tome ćemo pisati naknadno. Rok za prijavu za mesto u timu koji radi na digitalizaciji je danas, ali svi vi koje ovaj projekat zanima možete se javiti i u narednom periodu!

 

 

“Zato, ako voliš svoj grad i veruješ da još uvek postoje ljudi, situacije i dobre stvari u njemu koje bi Kruševljanima trebalo da postanu vidljive, a imaš od 15 do 30 godina, istraživačkog si duha i digitalizacija kulturnog nasleđa našeg grada bi za tebe predstavljala zanimljiv izazov, na pravom si mestu.

Pridruži se timu čija će glavna aktivnost biti otkrivanje Kruševca uvek iznova. Timu koji će Kruševljane informisati o mnogim temama za koje možda nisu znali.

Hajde da prikažemo pozitivne strane našeg grada na internet sajtu koji ćemo zajedno kreirati.

Prvi korak biće okupljanje dvadesetoro mladih kreativaca i upoznavanje kroz dvodnevni trening građenja tima, zatim  se učesnici prema afinitietima dele u grupe i – kreću u ostvarivanje svojih zadataka, a proizvodi rada biće prezentovani,  kako na novokreiranom sajtu, tako i u okviru izložbe „Kruševac- nekad i sad“, koja će biti postavljena u centru grada.

Ako ti se sve ovo izgleda kao dobra ideja, IdejNet klub čeka tvoju prijavu!

Link za prijavu: www.tiny.cc/razglednica

Ovaj volonterski projekat je podržan od Ministartsva omladine i sporta Republike Srbije kroz program Mladi su zakon koji za Rasinski okrug sprovodi UG “Ideosfera” iz Beograda, a podržale su ga i Kancelarija za mlade Kruševac i organizacija Punkt.rs.

Više informacija možete dobiti putem Fb stranice Idejnet klub (www.facebook.com/idejnetklub) ili Tvitera (@idejnet), a kako bojimo Kruševac u pozitivne boje pratiti putem haštaga #razglednica.”

 

Krusevac u tvojoj boji

Izvor fotografija: IdejNet Klub

Nema komentara

Ostavi komentar