Konkurs petog međunarodnog festivala poezije i kratke priče dece i mladih „Magda Simin“

Da bi se negovalo književno stvaralaštvo dece i omladine i da bi se sačuvala uspomena na jednu od najvećih jevrejskih književnica, Magdu Simin, rođenu u Senti, 1922. godine, koja je živela i radila u Novom Sadu, „SCENA SVIH KREATIVNIH LJUDI“ raspisuje konkurs Petog međunarodnog festivala poezije i kratke priče dece i mladih „Magda Simin“.

 

magda-bosan-simin

 

Kategorije: pesme i kratke priče dece, srednjoškolaca i omladine do trideset godina.

Radove (do tri pesme/ priče, ne duže od tri stranice) slati do 1. novembra 2013. godine na e-mail: stojan.simic.krpica@gmail.com ili u tri primerka poštom na adresu:

(za konkurs) Stojan Simić Krpica

Ul. Marka Miljanova 18/39

21 000 Novi Sad, Srbija

Uz radove dostaviti puno ime i prezime, mesto rođenja, telefon, e-mail adresu i kratku biografiju. Učesnici treba da napišu u kojoj kategoriji učestvuju. Kategorije su: osnovci poezija/kratka priča, srednjoškolci poezija/kratka priča ili mladi do trideset godina poezija/kratka priča. Pravo učešča na konkursu imaju sva deca, osnovci, srednjoškolci i mladi do trideset godina iz Srbije i inostranstva.

Konkurs je nastao prema ideji i inicijativi Stojana Simića Krpice, uz podršku mr Jovana Mihajila i mr Nere Legac, kao žirija i Zvezdane Simić, kao tehničke podrške.

SCENA SVIH KREATIVNIH LJUDI se zahvaljuje pesnicima i piscima koji im daruju knjige, koje dele kao nagrade uz diplomu.

Želimo vam srećan rad i lako pero!

Nema komentara

Ostavi komentar