Intergalaktički kurs kreativnog pisanja

Ovaj kurs kreativnog pisanja namenjen je kako neiskusnim i stidljivim početnicima koji žele da prevaziđu slabosti u pisanju i istraže svoje kreativne potencijale, tako i afirmisanim autorima i profesionalcima u potrazi za dodatnom inspiracijom i novim izazovima. Glavni cilj kursa je da kontinuiranim individualnim i grupnim radom svakog polaznika nauči da u svom pisanju koristi jedinstveni stvaralački metod i da uspešno kontroliše tri ključna aspekta svog rada: inspiraciju, motivaciju i disciplinu.

Ako pišete ili vas zanima određena forma poput bloga, novinarstva, kratke priče, romana, dramskog teksta ili filmskog scenarija, ili želite da se oprobate u različitim formama i otkrijete u čemu ste najbolji, ovaj kurs će vam pomoći da efikasno usmerite svoje talente i kreativne kapacitete na one oblasti koje vas najviše zanimaju i inspirišu. Odvići ćete se od traženja izgovora zbog čega ne pišete i dobiti priliku da ispričate sve priče koje možda već dugo stoje zaglavljene između pribora za pisanje i vašeg straha od neuspeha i manjka samopouzdanja. Proces rada je organizovan tako da svakom polazniku pruži stalnu motivaciju i podsticaj, pomogne mu da uspostavi disciplinu u radu, i naročito forsira inovativno razmišljanje kao preduslov kreativnom pisanju.

Kurs kreativnog pisanja traje osam sedmica. Podrazumeva osam dvosatnih grupnih radionica i mnogo kreativnih zadataka na kojima će polaznici raditi timski ili individualno, kako tokom radionica, tako i kod kuće. Polaznici kursa takođe će imati priliku da razmenjuju iskustva i savete sa ostvarenim profesionalcima iz različitih oblasti pisane reči (blogerima, romanopiscima, scenaristima…) i dobiće logističku podršku za objavljivanje svojih radova nastalih tokom kursa.

Nakon završetka kursa, polaznici će dobiti intergalaktički priznati sertifikat.

Kurs kreativnog pisanja organizuju Kreativna sinergija i Udruženje za umetnost i kulturu „Baza Crne ovce“, uz moralnu podršku Instituta za slobodnu misao sa Saturna i Udruženja međuplanetarne književne razmene (UMKR).

Svi zainteresovani mogu se prijaviti ili zatražiti više informacija putem e-mail adrese: ksinergija@gmail.com

Rok za prijave je 20. mart 2019. godine.

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.