I ja tebe

Sedimo u bašti kafića i ispijamo kafu. Dugo. Gledamo se i pričamo. Kaže da su mi super te nove farmerke, ali da ne konta zašto sam tolike pare dala za nešto što je pocepano. Ipak, ja sam njemu lepa, čak i kad sam pocepana. Smejmo se.

– O čemu pišeš ovog četvrtka?

– Ne znam.

– Možeš o Njoj. O njenim nakostrešenim šiškama i onoj prugastoj majici. I kako se pijana vikendom pribija uz mene i peva mi na uvo, a nema pojma da peva… a ipak mi je simpatična.

– Mogu.

– Ili kad mi je pričala da svinje ne mogu da gledaju u nebo. Jebiga, kaže do njihove je konstitucije. Zamisli, ti to! Svinja si i još ne možeš da vidiš nebo!

– Zamišljam.

– Ne mogu da je provalim, jedan dan je sa jednim, drugi dan sa drugim. Prvo se nahvata sa nekim hipsterom i klopaju samo salatu iz njegove bašte. Napravio gospodin baštu na terasi! Sutradan joj neki pesnik čita pesme u parku i trudi se da je smuva. Svi su navalili na nju. Mene samo zanima u koju će se ona svinju zacopati. Ko će nju šutnuti posle drugog dejta? Nemoj o ovome da pišeš!

– Neću.

i-ja-tebe-tijana-banovic-blacksheep.rs

– Inače sam kul, imam tri svirke nedeljno. Šljaka se, svetla, aplauzi, fanovi, klinke se lože. Ili privedem nešto ili me nešto čeka kod kuće. I da ti kaže, sve je to okej. I kad imaš nekog ko te samo čeka. Sranje je kad skontaš da to nije tvoj najveći fan. Znaš taj osećaj?

– Znam.

– I ti isto?

– I ja isto.

– I ja tebe.

Autorka: Tijana Banović

Fotografija: Ljiljana Božović

Majica: tevaconcept

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.