Dovedi filmsku produkciju u svoj grad

Strane filmske produkcije poslednjih godina biraju Srbiju kao odrednicu za snimanje filmova, dok je Beograd jedna od najzastupljenijih lokacija. Veliki potencijal leži i u mestima iz unutrašnjosti. YPSmedia je pokrenula blog o potencijalnim filmskim lokacijama koji ima za cilj da postavi Srbiju na svetsku mapu filmskih lokacija.

„Sve počinje od Location Manager-a. Ukoliko uspete da na pravi način prezentujete lokaciju, već ste na pola puta da dovedete filmsku produkciju. U Srbiji postoji veliki broj neotkrivenih filmičnih lokacija koje treba adekvatno predstaviti“, kaže Ivana Bogdanović osnivač sajta YPSmedia.

Kako bi se napravila baza potencijalnih filmskih lokacija u Srbiji, YPSmedia je inicirala akciju za prikupljanje fotografija, koja je otvorena za sve fotografe koji žele da pomognu u brendiranju Srbije kao filmske lokacije. Na taj način mladi stvaraoci imaju mogućnost da prezentuju svoj stil, da se afirmišu, ali i da budu vodiči i kontakti Menadžerima lokacija.

Ukoliko umete fotografijom da opišete filmični karater lokacije u vašem gradu, ali i želite da vaši radovi dođu do filmskih producenata, pošaljite e-mail sledeće sadržine:

  • Ime i prezime
  • Fotografije sa nazivom lokacije
  • Link ka sajtu gde se nalaze vaše fotografije

Radove možete poslati na movielocation@ypsmedia.com do 1. aprila 2015. godine.

Više informacija možete naći na www.ypsmedia.com/movie-location/

YPSmedia je projekat koji objedinjuje tri celine: blog o putovanjima, blog o filmskim lokacijama i video kanal. Cilj je da se kroz promociju Srbije kao filmske lokacije animiraju strani producenti koji bi se odlučili za snimanje filma na nekoj od naših lokacija, što bi posledično uticalo na povećanje turizma.

 

Tags:
, ,
Nema komentara

Ostavi komentar