Devojka sa noževima

Deo 1 – Zgrada.

Dok sam se vozio gradom, u pravcu njenog stana, cigara je lagano gorela između kažiprsta i srednjeg prsta leve ruke. Zastao sam na semaforu i bestidnički posmatrao dve dvadesetogodišnjakinje kako se smeju sadržini poruke na mobilnom telefonu prelazeći samouvereno preko pešačkog prelaza. Upalilo se zeleno, nasmejao sam se blago i dodao gas. Stigao sam do njene zgrade. Siva zgrada, školski primer komunističke gradnje, stajala je na početku niza zgrada koje su sve ličile jedna na drugu. Poslednji sprat u zgradi bez lifta je pomalo obesrabrujući, ali ipak povećava žudnju. Onaj dobar osećaj u stomaku, koji jača sa svakim pređenim stepenikom, može da se poredi sa malo čim. Iščekivanje neizbežnog dodira, meke kože i mojih prstiju na njoj, u njoj. Ne zvonim zbog radoznalih komšija, samo blago kucam. Vrata se poluotvaraju i osmeh sve govori. Nadomak sam cilja.

Deo 2 – Hodnik stana.

U kućnoj je haljini i bez imalo šminke na sebi. Neko bih rekao, neprivlačna totalno, ali meni je to dovoljno da joj posle samo dva koraka unutar stana priđem blizu i obgrlim je snažno rukama. Pribijam je uz orman, i okrećem licem ka njemu. Prsti leve ruke su na njenim usnama i lagano ih stavljam unutra I dodirujem joj je jezik njima. Desna ruka je spuštena i grubo joj zadižem rub haljine. Prsti se snažno probijaju do gaćica koje su već vlažne, jer se dirala pre mog dolaska. Ošišana je u međunošju u potpunosti i vrhovi prstiju se bez zastoja probijaju do usnica. Jedan prst, dva. Unutra su i osete sve što ona hoće da zausti. Stenje sve jače i moli me da joj ga stavim u nju. Ne želim to odmah da uradim, mučim je. Okrećem je ka sebi i ona se spušta na kolena. Bermude u kojima sam, lagano spadaju dole i može da ga dotakne preko gaća. Počinje da ga trlja dlanovima dok su moje ruke u njenoj kosi. Obema rukama mi spušta gaće i požudno ga stavlja u usta. Obožavam kada mi to radi. Dozvoljava mi da je držim za kosu i nabijam na njega. Ubrzo oseti tešnost u sebi.

Deo 3 – Kuhinja.

Okupali smo se zajedno. Spoljašnja visoka temperatura i para u kupatilu ostavljaju me golog. Samo stojim i puštam da me vazduh, koji ulazi nakon otvaranja prozora, lagano hladi. Ona maže neke kreme po licu i nogama. Lagano vrcka u tih par koraka ka kuhinji. Zastaje da sipa sebi čašu vode, a ja to koristim i nag joj prilazim s leđa. Nemam mnogo vremena, on se brzo ukrutio i spreman je da uđe u nju. Ovaj put ispod haljine nema ništa. Lagano ulazim u nju, klizim ka unutrašnjosti stomaka. Uzdižem se na prste sa svakim novim ulaskom dok sam rukama naslonjen na radni deo kuhinje. Gleda me preko ramena i stenje nezasito. Pogled sve govori i ne trošimo reči uzaludno. Okrećem je ka sebi i podižem. Pridržavam joj noge ispod kolena dok me grli. Snažno ulazim u nju, dok mi znoj curi niz lice. Zastajem u nekom trenutku dok ona hoće još jače da je tucam. Ostajem duboko u njoj i to joj još više prija. Zagrlila me je jako i osetim njene obraz na svom ramenu. Nastavljam lagano da ulazim u nju, dok slušam kako svršava.

Deo 4 – Dnevna soba.

Krevet je veliki i ostavlja me nespremnog pred gomilom poza koje samo nadolaze u glavi. Ona to shvata i puštam joj da me vodi. Postavlja me na leđa i seda lagano na njega. Kružnim pokretima vrti ga po svojoj unutrašnjosti dok rukama mrsi svoju kosu. Posmatram je uspravljenu, obasjanu mesečinom koja se probija kroz otvoreni prozor sobe i osećam kako uživa. Puštam je da radi šta poželi. Okreće svoje telo na drugu stranu i u čučnju kreće da se nabija sve jače na moj ud. Kosa joj leprša dok pokušava da nađe savršen ugao ulaženja. Pomažem joj u tome, rukama pridržavajući njene kukove. Podižem se u sedeći položaj i pokušavam da ustanem. Ne dozvoljava mi. Opkoračuje me. Znojava tela kližu jedno uz drugo što nam svakako olakšava jaču penetraciju. Rukama joj pritiskam leđa kako bih održao ravnotežu. Mesečina i dalje jako i čisto sija.

Deo 5 – Odlazak.

Nebrojano mnogo cigareta ispušenih ostaje u pepeljari, prazna flaša vina i dve čaše ostaju na stolu. Uživam u vožnji, dok lagano nestajem kroz ulicu oivičenu gustim krošnjama drveća.

Autor: Ivan Kosanović

Izvor fotografija: pinterest.com

(Priča Devojka sa noževima izdvojena je na konkursu „Promena“).

Nema komentara

Sorry, the comment form is closed at this time.