Dječaci

25. oktobra 2017.

Kad kažem da je način na koji ti dječaci iskažu ljubav puno ljubavniji i istinskiji od onog kod djevojčica, sve djevojčice zaslužuju da im objasnim na kakve dječake mislim.

Dječak je definicija bez godina koja ne obuhvata instagram trendsetere, hipstere, influensere, modne dizajnere i ove koji imaju bolju manikuru od mene. Ovo posljednje uopće nije teško, ali eto.

Dječak je definicija bez godina za one sa srcem k’o kuća kojima možeš biti jaran bez obzira na spol, s kojima možeš da ždereš, potučeš se pod uslovom „da te malo puste“, igraš lopte i razbaciš teške životne teme.

I sve je to ljepše sa dječacima, da mi oproste djevojčice, jer njih ima jedna na tri hiljade koje ne pišu: #duša, #ljubi,#ljubav #najljubavnija; pa ti skontaj za koga su stvarno mislile, a gdje se furaju trendovi #instaljubavni.

djecaci-blacksheep.rs

Pa ti veliki dječaci iz daljine opsuju daljinu i kažu: „Tačno sam poželio ono hajmo na kafu da bacimo hejt na 200- 300 ljudi“ (nismo hejteri majkem’).

Pa ti mali dječaci kažu da su izračunali za koliko dana treba da padne snijeg, jer si obećala doći kad padne snijeg. I onda skontaš da je matematičar od četiri godine koji tvrdi da ima pet, ipak, najpouzdanija osoba za proračune ljubavi u tvom životu.

Pa nađeš propušten poziv, nazoveš dječaka da pitaš što te zvao, a on ti kaže: „ E, kad te neko zadnji put trznuo na mobitel?“

Pa ti šalju slike planine uz: „Znaš šta, danas sam bio na planini, da si išla sa mnom ne bi je se nagledala…“

Eto, to rade samo dječaci.

Psuju, računaju, furaju retro stilove, misle na tebe na mega giga mjestima. Samo da ti kažu da te vole.

Autorka: zelenislon

Fotografija: weheartit.com